Politiet bruker PlayStation og Gran Turismo Sport for høyhastighets sjåføropplæring

Politifolk i Lincolnshire har brukt et videospill for å finpusse forfølgelsen og høyhastighets kjøreegenskaper, som en del av et nytt partnerskap mellom styrken og PlayStation.
Fire spesialiserte operasjonsoffiserer fra Lincolnshire-politiet tilbrakte dagen på Silverstone, og gjorde det nye Gran Turismo Sport Racing-spillet til en høyhastighets kjøreskole.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Verdens beste og verste politibiler
Betjentene ble først bedt om å klokke en innledende fangetid rundt løpsbanen i Patrol BMW -ene og deretter bedt om å gå rundt det samme sporet i videospillet.
Eventuelle forbedringsområder som under eller overskritt, bremsing sent og bærer for mye hastighet i hjørner ble identifisert av GT Sport. Betjentene kom deretter tilbake til banen for å se om den virtuelle reality-coachingen hadde hjulpet dem i den virkelige kjøringen.
Resultatene viste at noen av offiserene klarte å redusere fangetiden og øke glattheten og stabiliteten i kjøringen.
Assisterende sjefskonstabel Shaun West, sa: “Det vil aldri være en erstatning for konvensjonelle treningsmetoder, men vi søker alltid etter innovative måter å supplere læringen av våre offiserer og ansatte.
• Hvordan bygge en politibil: utstyr, lys og mer
“Hvis Gran Turismo kan bidra til å trene racerførere i verdensklasse, var vi opptatt av å utforske om det kunne tilby noe til våre offiserer og bidra til å utvide måten vi tenker på å utvikle og forfriskes våre treningsmetoder.”
West la til: “Også er vi virkelig opptatt av å komme videre til vår oppslukende læring og utforske denne typen trening passer til det som er kort. Vi spør oss ofte: hva mye mer kan vi gjøre for å garantere at offiserene våre er opplært til de høyeste standardene mens de også Å imøtekomme behovene til en arbeidsstyrke som fungerer varierte timer, på en rekke steder, og har forskjellige behov og forventninger til respektive roller? ”
Er det en god idé for politistyrker å bruke PlayStation -spill til sjåføropplæring? Gi oss beskjed om tankene dine i kommentarene …

Leave a Comment