Nye Alfa 4C Sports Automobile og Giulietta Hatchback i rørledningen

Alfa Romeo -sjefer har avslørt at planene er på plass for en ny VW Golf -rival og erstatning for 4C Coupe, to biler som vil hjelpe til med å fullføre Alfa Romeos nye generasjon av produkter .
Det italienske merket takler segmenter som har den viktigste globale appellen og den største fortjenestemarginene først; En ny Audi Q7 -rival vil være den neste nye modellen for Alfa og vil innlede ny mild hybridteknologi for bilprodusenten.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Beste hatchbacks 2018
Når vi snakket om den enda mer utvidelsen av Alfas produktportefølje, sa merkets tekniske offiser Roberto Fedeli: “I kjøp for å fullføre Alfa-produktene trenger vi et annet par søyler-noe i C-segmentet og deretter absolutt et sporty produkt , et veldig sporty produkt ”.
3
Om vår adsclose denne annonsen

Det pågår fortsatt diskusjoner om den nye lukebacken, og en dato er ennå ikke lagt ved ankomst, men det vil sannsynligvis bruke en forkortet versjon av Giulia Saloon’s plattform. Det viktigste problemet Alfa har med modellen er å gjøre det lukrativt, da det segmentet er “et veldig lokalt marked og ikke et globalt”, noe som betyr, “det er veldig utfordrende å tjene penger”, ifølge Fedeli.
Samtidig uttrykte Fedeli også at det var viktig at Alfa Romeo har en konkurrerende sportsbil. Merket vil først oppdatere den nåværende 4C Coupe og Spider før de bestemmer seg for om de skal gjenoppfinne 4C helt med en ny motor og chassisarkitektur.
Å være i markedet med den typen biler er ikke et valg, vi må gjøre det. Vi må ha en ren sporty bil, ”fortalte han oss. “Vi gjør noen små modifikasjoner, men da må vi bestemme om vi vil installere forskjellige motorer, eller bytte arkitektur. Som du kan tenke på at vi har noen alternativer, jobber vi med mye mer enn ett alternativ. ”
Uansett hvilken retning Alfa velger med 4C -erstatningen, vil den ikke være utstyrt med en manuell girkasse. Fedeli bekreftet i løpet av sin tid på Ferrari en ny manuell girkasse for California ble utviklet, og bare to ble solgt globalt i løpet av bilens levetid.
Vil disse nye modellene være en suksess for Alfa Romeo? Fortell oss hva du synes nedenfor …

Leave a Comment