Nye 2020 Lexus blir utsatt for skarpe nye utseende så vel som oppdatert Tech

Lexus har trukket innpakningene av sin siste BMW 3-serie-rival i typen av den splitter nye fjerde generasjonen er salong, men nykommeren vil ikke være Tilbudt i Storbritannia.
Salongen har vært en sterk utøver i Auto Reveal Driver Power -tilfredshetsundersøkelsen, men det avtagende salget så vel som den økende populariteten til SUV -er i Europa betyr at det nye er ikke vil bli tilbudt her.

Beste utøvende kjøretøy 2022

Selv om det er en ny modell, fokuserer de fleste av modifikasjonene på stil – både utvendige så vel som interiør – så vel som innovasjonsoppdateringer, da denne siste iterasjonen av er bruker nøyaktig samme plattform som tredje generasjonsmodell.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Frontenden av IS er fremdeles markert av en stor ‘spindel’ stilgitter som brukes over Lexus-serien, mens frontlysenhetene er mer kompakte enn før, så vel som fungerer en sterk LED-løpesignatur som skvetter fra hjørne til hjørne.
Den bakre enden av det nye er mye annerledes enn før. Tailvekstene har en ny L-formet signatur som nå er sammen med en LED-belysningsbar i full bredde, mens Lexus snakker om kjøretøyet som mer er en ‘fire-dørs coupe’ i profil enn det som har kommet før. Sterkere bakre skuldre vektlegges også av det uttalte bagasjerommet, mens hele kjøretøyet er 30 mm lengre.

Leave a Comment