‘Minnene stiger i VW -gruppen med sete og Skoda ser sterkere ut enn noen gang’

Seat har ikke hatt det beste av tider i fortiden. I tillegg til å slite med mangel på identitet i Volkswagen -gruppen, førte massive tap til store spørsmålstegn over merkets fremtid.
Han chatte med Seats karismatiske sjef Luca de Meo ved lanseringen av den fremragende nye Ibiza Supermini, han avslørte tilstanden selskapet var i. “For fem år siden tapte vi 400 millioner euro i året,” sa han til meg før han smilte bredt For å minne meg på “og vi har nettopp kunngjort et driftsresultat på 143 millioner euro for 2016”. Det er ganske snuoperasjon.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Nytt seteformenter -SUV på vei
De Meos visjon for merkevaren hans er tydelig, spesielt hvordan det sitter i VW -gruppen. Han sa til meg: “Vi har den yngste kundebasen til ethvert bilfirma – vi er merkevaren for neste generasjon. Vår rolle er å få folk inn i [VW Group] -systemet. Vi må gjøre porten så attraktiv som mulig. ”
Med den siste pakken med produkter som ATECA SUV og New Ibiza, lykkes De Meo og teamet hans – og det er mye mer som kommer, med to nye EV -er, to mye mer SUV -er og noe annet som han lover vil være “virkelig spesiell ”.
Av like stor betydning for De Meo er hans merkevare i gruppen – og han gjør alt han kan for å sikre at sjefene hans legger merke til og fortsetter å investere stort, noe de virker glade for å gjøre. Det er grunnen til at Ibiza er valgt til å debutere gruppens avanserte nye MQB A0 -plattformteknologi først.
Skoda er på samme måte klar til å utfordre VW og Audi for overskriftene (og salget). Som vi har avslørt nylig, er Skodas EV -ambisjoner like store som noen i gruppen, med sin visjon E satt til å lede anklagen på Shanghai Motor Show.
En ting er helt sikkert, konkurranse mellom VW, Audi, Seat og Skoda er varmere enn noen gang – og det er gode nyheter for oss alle.
Hva synes du om fremgangen som blir gjort på sete og Skoda? Bli med på argumentet i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment