Polestar Project 0 For å være fullstendig karbonneutrale

har Polestar oppdatert sin forpliktelse til å produsere en fullstendig klimarøytral produksjonsbil innen 2030 ved å etablere en rekke avtaler med viktige bransjeleverandører, som vil bli partnere i utviklingen av ” Prosjekt 0 ‘bil.
Stålprodusent SSAB vil samarbeide med Polestar for å utvikle og produsere fossilfritt stål for bruk i bilens konstruksjon. Tilsvarende vil det norske fornybare energifirmaet Hydro samarbeide for å skape aluminium i null-karbon.

Beste elektriske bilpunktleverandører 2022

Ytterligere avtaler har blitt inngått med billeverandører Autoliv og ZF og ZKW, for å utvikle klimarøytrale sikkerhetsbelter, kollisjonsputer, elektriske motorer, elektriske systemer og mye mer for prosjektet.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Polestar har også utvidet en åpen invitasjon til alle andre billeverandører som vil være interessert i å samarbeide med Polestar på Project 0.
Hans Pehrson, Polestars tidligere FoU -sjef som nå leder Polestar 0 -prosjektet, sa: “Vi tror på den eksponentielle utviklingen av klimateknologier.
”For dette prosjektet bør vi benytte oss av tjenester som fremdeles er i utviklingsstadiet. Enda mye mer spennende er at tjenestene vi utvikler ikke bare vil være til fordel for bilindustrien generelt, men hjelper med å avkarbonisere produksjon og samfunn mye mer utbredt også. ”
De fleste produsenter oppveier karbonutslippene sine ved å plante trær eller andre grønne initiativer. Men i fjor hevdet Polestar-administrerende direktør, Thomas Ingenlath, at ekte karbonnøytralitet ville kreve at produsentene tenker på nytt hvordan bilene deres er bygget; Spesielt nå som klimaeksperter reiser spørsmål om skogens langsiktige karbonlagringsevne.
“Utsettelse er en cop-out,” sa Intenlath. “Ved å presse oss selv til å lage en helt klimarøytral bil, blir vi tvunget til å nå utover det som er mulig i dag. Vi må stille spørsmål ved alt, innovere og se på eksponentielle teknologier når vi designer mot null. ”
Ingenlath fortsatte og sa: “Forbrukere er en enorm pådriver i overgangen til en bærekraftig økonomi. De må få de beste verktøyene for å ta informerte og etiske beslutninger. Dette gjør ting veldig tydelig. I dag forlater Polestar 2 fabrikkportene med et karbonavtrykk. I 2030 ønsker vi å presentere en bil som ikke gjør det. ”
Polestars bærekraftssjef, Fredrika Klarén, gjentok Ingenlaths kommentarer og sa: “Vi er elektriske, så vi trenger ikke å bekymre oss for forbrenningsmotorer som produserer giftige utslipp – men det innebærer ikke at jobben vår er gjort.

”Vi vil nå jobbe for å utrydde alle utslipp som stammer fra produksjonen. Nå er en historisk og spennende tid for bilprodusenter, en mulighet til å gripe øyeblikket, gjøre det bedre og tør å bygge drømmen om klimarøytrale, sirkulære og vakre biler. ”
Les nå vår anmeldelse av Pure-Electric Polestar 2 …

Leave a Comment