Ny spesialutgave Kia Niro Link er i salg fra £ 25.995

Den nye Kia Niro Link Special Edition har blitt solgt i Storbritannia, med start fra £ 25.995 som en selvladende hybrid eller £ 31.355 som plug-in hybrid.
Linkdesignene til merverdien sitter over basen ‘2’ så vel som under ‘3’ i både Niros selvlading og plug-in hybridområder. Link legger til en rekke funksjoner som ikke tilbys på base-spec ‘2’, for eksempel en 10,25-tommer Løperi.

Nye 2022 Kia Niro samt e-Niro drivlinjer detaljert

Tre ekstra malingsfarger – rullebane rød, havblå så vel som stålgrå – tilbys uten ekstra kostnad. Andre grunnleggende funksjoner på lenken inkluderer en 4,2-tommers fargeskjerm, Android-bil samt Apple CarPlay-kompatibilitet, fremover kollisjons-unngåelseshjelp samt en slepepakke.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Niro er ikke den eneste Kia som skaffer seg en ny lenkeversjon. XEDED-utgaven er erstattet av XEDED Connect, og nykommeren legger til nøyaktig samme 4,2-tommers fargeinfo-skjerm i instrumentklyngen, samt 10,25-tommers berøringsskjerm oppdaget i Niro-lenken i tillegg til spesiell ‘Fusion Orange’ utvendig maling .
X-ene-lenken beholder 18-tommers hjul, strømforsyningsstøtte, oppvarmede dørerspeil fra Old Edition-designen så vel som som Niro Connect, vil sitte mellom ‘2’ så vel som ‘3’ når det gjelder pris.
Den prisingen for XEDED -koblingen starter fra £ 21,775, og støter den opp med £ 565 over den utgående utgave -modellen. Både NIRO -lenken så vel som XEDE -lenken tilbys å kjøpe i Storbritannia nå.
Sjekk ut våre spesielle nye bilder av det kommende Kia Sportage her …

Leave a Comment