De beste biltweeterne

popbandet One Direction kan ha hevdet kronen som Storbritannias mange innflytelsesrike tweetere, fulgt tett av slike som Ed Sheeran, Piers Morgan og Ricky Gervais. Men her på Automobile Express ønsket vi deg en mye mer bilfokusert innsikt i Twitter-verdenen.
Så vi har avrundet vår egen liste over innflytelsesrike tweeter, og ser utelukkende på bilverdenen. Vi har alt fra PRS til racing -bilister – og det er til og med den rare journalisten kastet der inne. Vi samlet listen ved hjelp av statistikk og informasjon som følgere og kontostrekkevidde. Likevel har vi også vurdert tweetere som tilbyr mange mer immaterielle verdier – nyheter, komedie og de som rett og slett er veldig interessante.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Bla til bunnen, så finner du til og med en nyttig liste over Twitter -håndtak fra alle (vel, mange mennesker) på Automobile Express -teamet.
Listen er ikke i noen spesiell rekkefølge, men dette er våre høyt elskede tweetere likevel:
1. Ben Collins / Stig – @bencollinsstig 40 000 + følgere
Det er stigen (vel, den tidligere stigen) – hva trenger vi å si? En interessant karakter å følge, og på 40 890 følgere, gjør han alt ideelt i Twittersphere. Vi skulle ønske han ville tweet mer.

2. Sparkedekk – @kickingtyres 1100 + følgere
Sannsynligvis den kuleste Twitter -kontoen vi har kommet over. Disse menneskene twitrer om interessante og retro biler som er i salg på eBay og andre online klassifiserte plattformer.
3. Sniff Petrol – @Sniffpetrol 50 000 + følgere
Alter-egoet til den respekterte biljournalisten og Evo-spaltist Richard Porter-artiklene satiriske tweets og lenker til bloggen hans om virkelige hendelser i bilverdenen. Det er typisk humoristisk og ofte ganske bitende. Han har også nesten 50 000 følgere.
4. Rebecca Racer – @rebeccaracer 4000 + følgere
Alt-i-ett-biljournalist, racingfører, programleder og servicekvinne. Du kan finne henne ofte i Carbuyer -videoer, noen ganger i Automobile Express og fra tid til annen, på telly på ITV4’s I Want That Car.
5. James May – @mrjamesmay 1.000.000 + følgere
Vi kunne ha valgt en av de andre fra trioen, men faktum er at James May er mye mer interessant – i det minste, for Twitter. Hans Twitter -ytringer inkluderer tilfeldig poesi, rare dyret tweets (se nedenfor) og en og annen biloppfatning.
6. Bloodhound SSC -@bloodhound_ssc 13.300 + følgere
– Delcam AMS (@delcamams) 24. februar 2014
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Leave a Comment