Porsches Mark Webber intervjuet på Le Mans 2014

Mark Webber er tilbake til Le Mans for å rase Porsches comeback -prototype, 919 Hybrid. Auto Express fanget opp den australske Ex-F1-mannen på Le Mans i forkant av den berømte 24-timers løpens 82. løping.
“[Le Mans Circuit] har egentlig ikke endret seg mye [siden Webber sist kjørte her i 1999]”, sier en sparket tilbake Webber. “Det er litt mer sikkerhet. Det er klart jeg er litt eldre, klokere, vært rundt blokken litt mer, så jeg er komponert om det hele sammenlignet med da jeg var her sist, og jeg var litt ung og lett å imponere! ”
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

På spørsmål om hvordan hans hypersofistikerte Porsche 919 sammenligner med hva han har kjørt her før, svarer Webber: “Å ja, bilen er helt annerledes enn å kjøre [enn 1999 Mercedes]. Femten år er lang tid i motorsport og denne tingen [The Thing [the Thing [the Thing [the Thing [the Thing [the Thing [the Thing [the Thing [The Thing [ Porsche 919 Hybrid] er femten sekunder en fanget raskere. Downforce [til drag -forholdet] er veldig effektivt, grepet er høyere, dekkteknologien er oppe, nedstyrken er oppe og alt er lettere. ”
“Så er det hybridsiden av den – vi pleide aldri å ha noe av det – det er bare å ha kaken og spise den, når det gjelder drivstoff og alt, det er bare strålende.”

Leave a Comment