Mitsubishi bekrefter Motorsport-retur med Ralliart Brand

Mitsubishi har bekreftet at den snart vil gjenopplive sin Ralliart høyytelsesdivisjon, samt komme tilbake til Motorsports verden, i en kort uttalelse begravet på baksiden av sin 2020 monetære rapport.
Merkets administrerende direktør, Takao Kato, ga en kort oppsummering av vekkelsen og sa: “For kunder som ønsker å oppleve vår Mitsubishi-ness, vil vi introdusere tilpasset tilbehør for vår designoppstilling i tillegg til å komme inn igjen motorsporthendelser rundt den verden.”

Mitsubishi tilbake i Europa med ny Renault Deal

Vi er fremdeles usikre på de nøyaktige detaljene, men vi forventer at merkevaren kan komme tilbake til Dakar-rallyet med en spesialforpasset versjon av en av dens nye SUV-er eller L200-pick-up.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Som en del av vekkelsen vil Mitsubishi på samme måte introdusere et nytt utvalg av tilleggsmerket tillegg for sine bilbiler og lastebiloppstilling. Aggressive kroppssett, større spoilere, mudflaps, taksystemstativ, samt dekalsett kan alle gjøre valglisten, selv om det holder seg å se om det vil være noen form for ytelses tillegg.
Uansett vil Storbritannia ikke få noen form for Mitsubishis nye produkter. Den japanske virksomheten står fast på sin beslutning om å forlate det britiske markedet, til tross for at han nylig har slått et tilbud med Renault som vil se det franske merket lage to “søsterkjøretøyer” for Mitsubishi på europeisk jord.
Mitsubishis Ralliart-divisjon ble opprettet i 1983 av Andrew Cowan under det kortsiktige navnet “Andrew Cowan Motorsports.” Det gledet seg over suksess på slutten av 80-tallet med Galant VR-4, men det var ikke fram før på slutten av 90-tallet at innstillingsfirmaet oppdaget føttene i verdensmesterskapet med sin versjon av Lancer Evolution.
I løpet av sin tid på toppen, med Finn Tommi Mäkinen som piloterte bilene sine, snappet Ralliart opp fire mesterskapstitler på rad med Lancer Development III, IV V samt VI. Tuningfirmaet har på samme måte erklært 12 seire i Dakar -rally fordi 1982.
Mitsubishi sluttet å finansiere innstillingsvirksomheten i 2010, og siterte monetære press. På den tiden hadde virksomheten vært ute av WRC i tre år.
Gjenopplivingen av Ralliart -merket kommer da Mitsubishi rapporterer et tap på 312 milliarder yen (omtrent 2 milliarder pund) for 2020 monetære år.
Nå sjekket ut alle de siste nyhetene om fjerde generasjon Mitsubishi Outlander her …

Leave a Comment