Corvette ZR1 Convertible avslørt på LA Motor Show

Bare noen uker etter at Chevrolet trakk innpakningene til sin nye Corvette ZR1, har den amerikanske produsenten avslørt en soft-topp versjon av sitt flaggskip sportsbil på LA Motor Show.
Det er den aller første soft-top Corvette som bærer ZR1-merket fordi syttitallet så vel som er priset fra $ 123.995 (£ 92.400) i USA; Det er en premie på $ 4000 (£ 3000) over kupéen. før skatt.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Finest idrettskjøretøy 2017
Chevrolet har ikke måttet gjøre noen form for strukturelle modifikasjoner av aluminiumslegemet for å passe til det sammenleggbare taket, som er digitalt styrt, så vel som det kan betjenes i hastigheter på så mye som 30 mph. Bare 27 kg er lagt til vekten av konvertible, som kommer ned på foldemekanismen.
6
Om vår adsclose denne annonsen

Under huden bruker den nøyaktig samme 6,2-liters superladede V8 som skaper 744bhp samt 969nm dreiemoment. Den er sammenkoblet med Chevrolets nye åtte-trinns semi-automatiske girkasse, samt i stand til 0-60 mph på mindre enn tre sekunder. Flat out Chevrolet sier at ZR1 -cabriolet kan treffe 212 mph.
Chevrolet gir også klienter valget av en ZTK -ytelsespakke, som bringer en justerbar bakvinge -front -splitter, karbonfiberendehetter, klissete Michelin Pilot Sport Cup 2 dekk samt adaptive spjeld. Med Aero Tweaks -toppfart opplever opplever, men Chevrolet erklærer fortsatt at den kan overgå 200 mph.
Hvilket ville du ha: den harde toppen eller den konvertible Corvette ZR1? La oss forstå i kommentarene!

Leave a Comment