Regjeringen taper så mye som £ 107million som 755 000 biler går ubeskyttet

Regjeringen taper så mye som 107 millioner pund i året på grunn av antall biler og lastebiler hvis sjåfør har ikke klart å betale bilavgiftsansvar (Ved), typisk henvist til veiavgift.
Avdelingen for levering (DFT) uttaler at det er anslagsvis 755 000 ulisensierte biler og lastebiler i Storbritannia, med tall som viser at priser på veiskavgift har tredoblet seg fra 0,6 prosent i 2013 til 1,8 prosent i dag.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• 2017 biler og skattemodifikasjoner
Slike unnvikelse tilsvarer potensielle tap for statskassen av så mye som 107 millioner pund i året. DFT understreker dette tallet er et “øvre estimat” så vel som stater “noen” tapte inntekter kan ha blitt gjenfunnet; Den fremhever på samme måte at 12 prosent av ubeskattede biler blir kjørt til tross for at han ble erklært utenfor veien gjennom en SORN -søknad – opp fra en prosent i 2015.
DFT innrømmer imidlertid at boostet i ubeskattede biler “kan være på grunn av virkningen av store modifikasjoner på lisenssystemet som tok plassering i oktober 2014”. Denne datoen markerte bortgangen til papirskatteskiven, samt på samme måte som en slutt på metoden for sjåfør, samt forhandlere som kunne overføre vegskatt fra en eier til en annen.

Leave a Comment