BlueCar Electric Automobile Scheme for lansering i London fra 2015

Milliardaire French Tycoon, Vincent Bolloré, har lovet å introdusere Londons første poeng-til-punkt elektrisk bildelingsordning. Når bilistene er satt opp, kan bilistene bruke smartkort eller telefoner for å bestille BlueCar elektriske biler for korte reiser mellom parkeringspunkter for elektriske kjøretøyer.
Rundt 100 BlueCars vil være tilgjengelige fra ordningens planlagte lansering av mars 2015, og dette kan omfatte til 3000 med mye mer offentlig støtte og tilgjengelige parkeringsplasser i kjøretøyet.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Bolloré, hvis Bolloré Group vant kontrakten fra Carry for London, sa: “Inntil nå er den elektriske bilen et leketøy av de glade få: den er veldig dyr og har ikke autonomområdet for en vanlig bil. Vi har laget en bil Det er billig: en vakker, ekte bil, med fire seter, men billig. ”
• Mange økonomiske biler
Londons nåværende 1400 ladepunkter har hovedsakelig holdt seg ubrukt på grunn av sin små skala, men Bolloré håper å utvide dette tallet til mye mer anerkjent 6.000 innen 2018. Han håper å tiltrekke 60.000 medlemmer med et £ 10 månedlig abonnement og £ 5 per halvtime Ansett lading for å bryte jevn.
Ordfører Boris Johnson er trygg på at ideen kan bidra til å minimere luftforurensning og eksisterende elektriske bilklubber håper den kan forbedre mainstream elektrisk bilbruk generelt. En del av appellen ligger i det faktum at bilistene, i likhet med Boris -syklene, kan returnere BlueCars til enhver ladestasjon i byen.
Leon Daniels, TFLs sjef for overflatetransport, sa: “London er i veldig alvorlig fare for å få en bot på € 300 millioner (£ 250m) fra EU for brudd på luftkvaliteten. Vi tror elektriske biler er veldig mye det ideelle svaret for London , og spesielt når det deles, minimerer det totale antallet biler i gatene våre og minimerer utslippene betraktelig. ”
• BMW I3 V Rivals: Electric Automobile Triple Test
En prototype Autolib ‘modell har vært tilgjengelig i Paris med tanke på at 2011 og den franske hovedstaden for tiden har 2000 BlueCars, 862 ubemannede leiestasjoner, 43 000 abonnenter og 10.000 gjennomsnittlige daglige utleie.
Bolloré sa: “Vi tror det kan være like vellykket i London, og bruke folk en praktisk og rimelig form for miljøvennlig transport.”
Imidlertid er det ingen solide bevis på at mye mer forurensende private og firmabilnumre vil falle, mens taxi- og bilutleiefirmaer har klaget på den urettferdige konkurransen som ble opprettet av BlueCar -ordningen.

Leave a Comment