New Fiat Ducato 2014 Exposed

Fiat har avslørt sjette generasjon Ducato for 2014, dens versjon av det lette industrielle kjøretøyet etablert i forbindelse med Peugeot-bokseren samt Citroen-stafetten.
Den italienske produsenten erklærer at den nye utvendige stylingen introduserer “bildesign” for LCV -segmentet, med et unikt rist, nye legeringer, samt reviderte DRL -frontlykter.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Dette har på samme måte vært i fokus for hytteoppdateringer-de tradisjonelle så vel som teknotrimnivåer som begge får nye, mer komfortable seter, i tillegg til større koppholdere så vel som en tablettholder med multifunksjon.
Under panseret kan den nye Ducato også skilte med billignende utslipp, så vel som så mye som 10% mye bedre økonomisk klima fra sin variasjon på 2,3-liters dieselmotorer. Tre versjoner av 2.3 Multijet II -motoren er tilgjengelige, og tilbyr mellom 110 hk samt 150 hk. Med valgfri stop-start-teknologi er de to sort-toppingsenhetene i stand til så mye som 45,6 mpg med bare 164 g/km CO2 utgitt.
Fiat erklærer på samme måte forbedrede driftskostnader er et resultat av vektbesparende teknikker, inkludert bruk av komposittmaterialer i bakopphenget.
Disse modifikasjonene – sammen med kropp, suspensjon så vel som chassisforsterkninger – har hjulpet til med å gi ducato den aller beste brutto kjøretøyvekten så vel som Van -nyttelast i segmentet.
Det er på samme måte et bredt utvalg av ny teknologi for Ducato, inkludert Bluetooth-teknologi, et bakke-hold-system, elektronisk bremsassistanse, MP3-avspilling samt ESC med Rollover-avbøtningssystem som standard. Top-of-the-rekkevidde-design fungerer et reverseringskamera, innebygd satnav, DAB-radio samt en fem-tommers fargeskjerm.
Valgfrie ekstrautstyr inkluderer advarsel om avgangsavgang og indikasjonsgjenkjenningssystemer, i tillegg til Traction+ Total med Hill Descent Control.
Kunder er også bortskjemte for alternativ innen varebilområdet, med åtte forskjellige tonn kapasiteter, fire lengder samt tre forskjellige høyder tilgjengelig. Fem lengder tilbys også for chassis -førerhusene.
Priser så vel som full spesifikasjoner vil bli utgitt av Fiat om kort tid, med det nye Ducato som skal vises i juli.

Leave a Comment