NY 2022 Toyota Aygo X: Crossover City Automobile priset fra £ 14.795

Toyota har kunngjort priser og spesifikasjonsdetaljer for den nye AYGO X – en erstatning for AYGO City Automobile som ser det til en crossover.
Kia Picanto -rivalen vil være tilgjengelig å kjøpe 1. desember, fra £ 14 795 i base manuell ‘ren’ trim. Det er £ 875 mye mer enn dagens eksisterende AYGO, men vesentlig mye mer enn en picanto på inngangsnivå.

Beste bybiler for å få 2022

Pure Trim kommer imidlertid godt spesifisert: Konvensjonelt sett inkluderer 17-tommers legeringer, et syv-tommers berøringsskjerm multimediasystem med Apple CarPlay og Android Automobile Connectivity og Toyotas sikkerhetssansesystem. Dette tilfører adaptiv cruisekontroll, et før-kollisjonssystem med gang- og syklistdeteksjon (sistnevnte bare om natten), veiskiltassistent, assistansehjelp og bilhøystrål.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Steg opp til Edge Spec, fra £ 16.495, og AYGO X mottar 18-tommers legeringer, klimakontroll, bilviskere, personvernglass bak, fronttåkelys og en større åtte-tommers berøringsskjerm. I tillegg inkluderer utvendige stylingdetaljer en to-tone malingsfinish med en kontrasterende svart tak og bakenden. Alternativene inkluderer panoramisk, elektrisk åpning av lerret av lerret og parkeringssensorer foran og bak med en automatisk bremsefunksjon.
Range flaggskipet er den eksklusive modellen. Fra £ 17 715 kommer den med polstring av syntetisk lær og klut, en trådløs telefonlader, LED-frontlykter, nøkkelfri inngang og start, parkeringssensorer for kjøretøyer og en enda større ni-tommer Tjenester, over-the-air-oppdateringer og trådløst Apple CarPlay og Android Auto. Et JBL -lydsystem kan i tillegg alternatives.
20

Til slutt lanseres AYGO X med en spesialvariant med begrenset utgave, tilgjengelig for bilens første seks måneder på salg. Fra £ 19.640 får det Matt Black -legeringer med oransje høydepunkter, oransje detaljering på søylene og støtfangere, interiørdesign -justeringer og at det elektriske lerretet taket som standard. Oppvarmede delskinnseter og en spesiell kardemomme grønn hovedmalingfarge har også funksjoner.

Leave a Comment