Range Rover Evoque SW1 avslørte

Dette er Range Rover Evoque SW1, en ny spesialutgave avslørt av Land Rover i forkant av en offentlig debut på neste måneds Motor Show.
En del av en ny ‘Inspirert av Britain’ -serien, er Union Flaginspirert SW1 i to stiler-fullfarge og monokrom-og kommer til å bli solgt fra midten av neste måned, selv om den ikke vil være tilgjengelig for Storbritannia kjøpere.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Kundene vil ha et utvalg av fem maling i fullfargemodellen, som er basert på den toppspesifikke dynamiske trimmen: Firenze Red, Fuji White, Loire Blue, Santorini Black og Corris Gray. Hver og en kommer med kontrasterende fuji hvit taking og 20-tommers legeringer, hvite flåttbilder (rødt for fuji hvite varianter) og unionsflagggrafikk på bakspoiler og vingespeil.
Inni i det er Taurus Ebony Leather møbeltrekk for seter, dørinnsatser, armlener og facia trim, alle plukket ut med cirrus -søm. En anodisert rød finish for Rotary Shift-kontrolleren og padlene fullfører utseendet etter 9-trinns automatiske modeller, mens manuelle versjoner får en tema girstikkinnsats. De patriotiske berøringene fortsetter også på nakkestøttene og teppematter, med unionsflaggfargegrafikken som også gjør veien videre til sillplatene og bilen avgjørende i monokrom.

Leave a Comment