Dacia treffer tre millioner salg over hele Europa

Renault-eide budsjettplan-merkevaren Dacia viser at billig så vel som munter selger, ettersom det tre millioner kjøretøyet har blitt tilbudt i Europa.
Under en seremoni på Paris Motor Show ble den tre millioner klienten utstyrt med sin Sandero Stepway av senior vice president Nicholas Wertens.
Det rumenske merket, som ble kjøpt av Renault i 1999, har raskt utvidet seg til andre land, samt ønsker å spre seg videre når det debuterer i Israel på slutten av dette året. I 2013 introduserte Dacia i Storbritannia, og solgte 35 000 biler i løpet av et år, i tillegg til i seks andre europeiske land.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Fra og med den ekstremt vellykkede Logan Saloon så vel som eiendom i 2004, har merkevaren ‘No-Frills’ dratt nytte av Renault deldeling, med den veldig populære Sandero Supermini som bruker chassiset fra den gamle Clio. Sandero er også det billigste kjøretøyet du kan kjøpe i Storbritannia, og starter på £ 5.995.
Mens Dacia raskt oppdager føttene i dette landet, er det ingen tvil om at det på samme måte bygger en stor kundebase rundt om i Europa. I løpet av første halvår av 2014 registrerte den det største løftet i salget av alle typer merkevarer i markedet, på over 36%.
Både Logan MCV Estate så vel som Duster SUV er uten tvil de billigste designene i sektorene sine, og starter fra henholdsvis £ 6.995 samt henholdsvis £ 9.495.
Virksomheten planlegger også å lage en enda billigere bybil, basert på Renault Twingo, som skal introduseres på et tidspunkt neste år. I mellomtiden har RenaultSport til og med avslørt planer for en het versjon av Sandero Supermini, selv om dette dessverre ikke vil vises i Storbritannia.
Sjekk ut oppdateringer fra vår langsiktige Dacia Duster 4×4 her og fortell oss hva du tror om Dacia din i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment