Felt “fortau kan hjelpe autonome kjøretøyer

fortau kan snart endre størrelse, form og funksjon avhengig av netttrafikk så vel som fotgjengerbehov, etter at en ny‘ smart ’kerbside ble kortlistet til en nasjonal overføringspremie.
Flexkerb-systemet bruker fargeskiftende lysdioder som er innebygd i veikantoverflater for å endre bruken. Når lysdiodene er røde, for eksempel, kan kerbside brukes av fotgjengere; Når det er grønt, kan det være for biler, mens blå lys kan antyde tilgjengeligheten som en sykkelbane. Purple lys kan i mellomtiden varsle kurerer så vel som forsendelsesførere som veikanten tilbys for utnyttelse som en pakkebukta.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Nøyaktig hvordan innovasjon kan skråveisulykker
Flexkerb -systemet er utviklet av ingeniørfag og stilfirma Arup, og er blant fem kortlistede innganger for National Facility Commissions veier for den fremtidige konkurransen, som har søkt mulige løsninger for å forberede landets veinett for koblede så vel som autonome kjøretøy (CAVS) .
Systemet vil bli overvåket av sanntids webtrafikkdata fra kloke kameraer så vel som sensorer, slik at de som kjører den til å endre en vei utnytte avhengig av etterspørsel. Dette kan potensielt redusere utslippene og gjøre en perfekt atmosfære for autonome kjøretøyer i fremtiden.
Systemets designere har blitt tildelt £ 30.000 for å undersøke løsningen deres ytterligere, samt vil kjøre en gjennomførbarhet som studerer ved å bruke datamodellering av en typisk High Street i London. Hvis vellykket, vil ytterligere £ 50.000 bli tildelt Flexkerb for fremtidig utvikling.
Konkurranse søker autonome kjøretøyløsninger
Konkurransen for å hjelpe til med å forberede Storbritannias veier for autonome kjøretøyer ble introdusert i januar, med deltakere gitt to måneder på å forberede seg i tillegg til å legge frem konseptene sine.
Foreslåtte konsepter for vurdering inkluderte nøyaktig hvordan selvkjørende så vel som tradisjonelle kjøretøyer kan eksistere sammen på veien, samt nøyaktig hvordan veier kan utvikle seg for å passe både autonome kjøretøyer (AV) samt elektriske kjøretøyer (EV). Inngangene ble bedt om å ta opp tre brede temaer:

• Nøyaktig hvordan eksisterende veier så vel som fasiliteter skal tilpasses AVS

• Nøyaktig hvordan netttrafikklys så vel som andre administrerer teknikker som fotgjengeroverganger skal endre seg

• Hvis regler så vel som forskrifter, for eksempel fartsgrenser så vel som parkeringsbegrensninger, bør endres for AVS

Konkurransen ble designet for å søke ferske konsepter som regjeringens gir like mye som forberedte veier for bruk av førerløse biler, og formet nøyaktig hvordan folk reiser “i generasjoner fremover.”

• Autonom teknologi trenger byer overhaling, sier Ford Boss
Lansering av konkurransen, styreleder for den nasjonale fasilitetskompensasjonen Sir John Armitt, sa: “Når produsenter av biler investerer milliarder i førerløse kjøretøyer, må vi sikre at vårt veinettverk kan passe dem. Enten fra markedet eller akademia, vil vi se [deltakere] sende inn ideene sine. ”
Innovate Storbritannias Ian Meikle uttalte at Storbritannia har det potensielle til å være en “verdensleder” innen overføringsteknologi.
Hvilke konsepter har du for å forberede veier til autonome kjøretøy? La oss forstå nedenfor …

Leave a Comment