Humanoid ‘Tesla Bot’ for å lansere i 2022 sier Elon Musk

Elon Musk har bekreftet at Tesla vil lansere en prototype for en humanoid robot neste år som er blitt opprettet for å utføre “kjedelig, repeterende og farlig” arbeid.
Den amerikanske bilmakerens milliardærsjef på Tesla Ai Day-arrangement i din lokale butikk.

Autonome bilnivåer: Trinnene til bilen din som kjørte i seg selv forklarte

Musk beskrev Teslas siste skapelse som å ha “dyptgripende implikasjoner for økonomien”, og antydet at den nye droid vil plugge hull som er skapt av mangel på arbeidskraft.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Den frittalende Tesla -administrerende direktøren kunngjorde ikke hvor mye Tesla Bot ville koste, men sa i sin tale at den nye maskinen ikke ville være “super dyr”. Sagt å utnytte de samme datamaskinbrikkene og navigasjonsteknologien som Teslas semi-autonome kjørehjelpemidler i biler som Model 3, vil den nye roboten være utstyrt med åtte kameraer.
Tidspunktet for den nye Tesla Bot kommer bare dager etter at et amerikansk sikkerhetsorgan startet en ny sonde i Teslas autopilotsystem etter en serie krasjer som involverte Tesla -biler og parkerte kjøretøyer for nødetater.
I følge National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) har minst 11 krasjer skjedd når Tesla -biler “har møtt første responder -scener og deretter slo en eller flere kjøretøyer involvert i scenene” siden januar 2018.
I disse situasjonene er det forstått at når politiet, brannvesenet eller ambulansemedlemmer har deltatt på en annen trafikkulykke, har de fått kjøretøyene sine truffet av en Tesla som opererer på autopilot som ikke har klart å anerkjenne scenen foran.
Den nye sonden kan vise seg å være viktig for Tesla hvis NHTSA finner feil med det semi-autonome cruisekontrollsystemet. Det amerikanske sikkerhetsorganet har makt til ikke bare å kreve en tilbakekalling, men å innføre nye grenser som kan styre når og hvor autopilot lovlig er i stand til å operere.
Tesla kunngjør planene sine for forgrening til robotikk følger Hondas tiår med å utvikle assistanseroboter og Hyundai Motor Groups nylige anskaffelse av USA-baserte robotprodusent Boston Dynamics i en avtale som angivelig er verdt mer enn 1,1 milliarder dollar (800 millioner pund).

Vil Tesla virkelig bygge en humanoid robot? Ha din si i kommentarene …

Leave a Comment