HYUNDAI I40 får et friskt utseende for 2015

Hyundai har eksponert en mid-life makeover for sin i40 salong samt eiendomsmegler som bringer en oppdatert stil inne, så vel som ut, forbedringer til motorer samt dynamiske tweaks. En ny hytte samt sikkerhetsinnovasjon totalt 2015-revisjonene.
I40 var den aller første Big Hyundai-salongen å bli tenkt på en anerkjent konkurrent til klasseledere, men det var tilbake i 2011. Denne ansiktsløftningen er en innsats for å bringe den tilbake i kø med dyktige husholdninger som nykommere som den nye Ford Mondeo AS så vel som ny Volkswagen Passat.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Endringer i styling av I40 samt I40 Tourer følger med i en lignende vene til det koreanske firmaet, har nylig avslørt I30 Hatchback Facelift. Det er et sekskantet grill opprettet for å fremheve merkevarens friske husholdningsflate, sammen med nye legeringsfelger, samt maling.
Oppdateringer til interiøret gir ferskere materialer allround, i tillegg til et redesignet navigasjonssystem med en mye mer responsiv syv-tommers fargeskjerm. En DAB-radio tilbys for aller første gang på tvers av området, så vel som det er en ny LCD-informasjonsskjerm mellom ringer.
Den konsise motoren på bare en dieselmotor, i to effektutganger, mottar mindre tweaks. Den høyere kraften 1,7-liters CRDI har nå 139BHP, et lite løft på 3bhp, selv om dreiemoment hopper opp med 15nm, så vel som det er lett tilgjengelig fra lavere nedover revidasjonen. Basen 113BHP-versjonen forblir like når det gjelder kraft, men begge må se drivstofføkonomisk klima, samt CO2-utslippene, takket være tilsetningen av stopp / start, lavt rullende motstandsdekk, en toppmoderne generator som en aktiv luftklaff i frontgitteret.
• Beste husholdnings biler
Chassis Tweaks er begrenset til et nytt avansert Traction Cornering Administrer (ATCC) system, som etterligner oppførselen til en begrenset glidelås for mye bedre trekkraft, samt stabilitet. Toureren får også tilpasningsbar bakresuspensjon for tyngre belastninger.
• Fineste eiendomsbiler
Nye aktive sikkerhetsadsetninger til I40-enhetene som inneholder forbedret kjørefelt, som også gir muligheten til å dyppe den høye strålen når den oppdager nærmer seg trafikk. Et fartsgrenseidentifikasjonssystem kontrollerer veianvisninger samt skjermhastighetsgrenser til føreren.
Den reviderte I40-sorten forventes å gå på salg i begynnelsen av 2015, mens kostnadene så vel som spesifikasjoner vil virke nærmere introduksjonsdatoen.

Leave a Comment