Nissan Taxi-planer kan bringes tilbake til livet

Nissans planer om å lansere en allelektrisk taxi basert på NV200-varebilen, kan bringes tilbake til livet, ifølge Nissan Europe-styreleder Paul Willcox.
Tilbake i 2013 utviklet Nissan en viss versjon av NV200 for å møte de strenge London Taxi Cab-forskriftene, men prosjektet ble utsatt i 2014. Nå ser det ut til at utsiktene til en altelektrisk Nissan-taxi kan være tilbake på agendaen.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Nissan NV200 Taxi Review
Når han snakket med kunngjøringen om en batterioppgradering for E-NV200-varebilen, fortalte Willcox til Automobile Express. “Problemet var at kostnadene for utvikling var ganske høye. Vi var opptatt av å gjøre noe hvis vi hadde muligheten til å være tydelige i det vi trengte å gjøre for å ta det markedet – markedet er ikke massivt. Vi trodde ikke det var økonomisk levedyktig å gjøre det. ”
1. 3

Spurte imidlertid om det var et dødt prosjekt, svarte Willcox: ‘Det er ikke helt død. Vi vil alltid vurdere det. ”
Utsiktene til å se Nissan elektriske drosjer på gatene i større byer som London er nede på beslutningstakere, med Willcox som forteller oss: “Det avhenger av appetitten for elektrifisering på drosjer.
“Hvis det er en klar forpliktelse [mot elektrifisering], så selvfølgelig, men vi kan ikke gjøre det på halvparten av løfter – må det være på politikk.”
Nissan avduket en andre generasjon av E-NV200-varebilen på Nissan Futures 3.0-arrangementet i Oslo, Norge. Med et oppgradert 40kWh-batteri, kan den kommersielle bilen nå skryte av et offisielt utvalg på 174 miles-en økning på 60 prosent i forhold til den opprinnelige E-NV200 som ble lansert i 2013.
Vil du se Nissan Taxi på Londons gater? Gi oss beskjed i kommentarfeltet nedenfor …

Leave a Comment