‘Det er en gullalder for brukte biler og lastebiler som er akkurat som nye’

advarsel! Våre årlige utnyttede biler og Truck of the Year Awards kan få deg til å ønske å bruke penger – det gjør det definitivt for meg. Disse prisene er ikke bare blant de morsomste tingene å bedømme, men realiseringen av hvilke fantastiske biler og lastebiler som nå tilbys for en brøkdel av deres opprinnelige kostnader kan også sette en alvorlig bukke i bankbalansen din.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Det er alltid de største avskriverne som gir den største fristelsen-for eksempel en Audi R8 for under £ 35.000, en Volvo S90 for £ 18.000 eller, min personlige favoritt, en fantastisk fem år gammel Mercedes S-klasse for kostnadene for en ny Nissan Qashqai.

Best benyttede biler og lastebiler å kjøpe nå

Våre generelle utnyttede biler og årets lastebil er den rimeligere – men ikke mindre dyktige – Citroen C3 Aircross, en bil og lastebil jeg forstår godt siden det sitter på innkjørselen min akkurat nå. Fowler -husholdningen har bodd med den kule Citroen i 18 måneder så langt, så vel som det kommer til å bli en vanskelig bil og lastebil å erstatte når det går tilbake til leasingbransjen tidlig neste år. Imidlertid vil det gjøre et sprekkdelt brukt kjøp for noen, med utseende som fremdeles er aktuelle, samt fokus på komfort som passer for husholdningstransport.
Vi er i en gullalder for brukte biler og lastebiler akkurat nå. Innkjøpere har høstet fordelene med forbedringer i kvalitet, teknologi, effektivitet så vel som sikkerhet på nye design de siste årene, så vel som disse bilene og lastebilene filtrerer inn i bruktrommet.
Men bilene og lastebilmarkedet er på et underlig sted. Som vi har rapportert før, er det vanskelig å få et nytt design, med mangel på overalt overalt på grunn av den verdensomspennende halvledermangelen – så vel som det ikke er mye enklere i det utnyttede markedet. Med færre nye biler og lastebiler som selges, er den vanlige strømmen av delutvekslinger til brukt sektor bare ikke der. I tillegg til at det er i samsvar med fra pandemiske problemer det siste året eller så, med salg av nye biler godt nede i fjor-igjen, noe som betyr færre delekser som følger med for utnyttede kjøpere.
Det betyr at du kanskje må jobbe litt hardere for å oppdage den drømmebilen, men de er fremdeles der ute, med tilbud som skal gjøres.

Sjekk ut de aller best benyttede bilene og lastebilene å kjøpe akkurat nå …

Leave a Comment