Blogg: VW hos Detroit

Hvis Volume dikterte saker, var den ubestridte stjernen i årets Detroit Motor Show den nye Chevrolet Corvette Stingray.
Foran en skremmende mengde patriotiske medier, markedstyper samt portly Rednecks, ble den nye for 2013 C7 avslørt i en bygning på størrelse med Belgia ved siden av et av de mange post-apokalyptiske områdene i Detroit som skjørt det sentrum.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

For disse øynene virket det som mye mer av det samme, men de likte det i tillegg til at de uttrykte sin interesse for at mange amerikanske metoder – hollering så vel som kik, i tillegg til å ville få bildet sitt tatt ved siden av det. Det var ekstremt Detroit.
Men over hele byen på nøyaktig samme kveld var en begivenhet med mye mer brukbare proporsjoner, men av langt høyere relevans for oss i Storbritannia, så vel som markedet som helhet.
Resepsjonen fra Volkswagen Group fungerte som en begivenhetsfeiring av et rekordår i 2012. Oppsiktsvekkende figurer ble travet ut i et spørsmål om sannhetsstil av sjefene til VW, Audi så vel som Porsche, så vel som behov for å ha hørt ekstremt illevarslende for andre produsenter.
9,1 millioner salg over hele verden i 2012 (bare TOYOTA så vel som GM). VW opp 35 prosent i USA. Audi målretter om 1,5 millioner globalt et år innen 2015, opp fra 1,45 millioner for tiden, samt meningen for å overhale BMW som det største premiummerket innen 2020. Porsche salg opp 18,7 prosent i fjor over hele verden.
En gang en bitdel spiller i USA, betaler VWs investering på flere milliarder dollar i Nord-Amerika kjekk. Enda en ny fabrikk åpnet denne uken – i Silao, Mexico – så vel som Juggernaut viser ingen indikasjoner på å bremse.
Strategisk målretting av det amerikanske markedet gjør det sterkere så vel som sterkere over hele verden. Imidlertid, midt i all fanfare, var en bekymring for min VW -administrerende direktør Martin Winterkorn ikke ønsket å svare direkte på hva alt dette indikerte for rivaler.
Spesielt i Europa har en rekke produsenter veldig veldig for å være veldig mange av VW Group -merkene fra utholdenhet fra styrke. Overskytende produksjon så vel som potensiell nedleggelse av fabrikker er et ekte problem.
Men som hans endelige uttalelse om en triumferende natt, deadpanned Winterkorn: “Hvilke konkurrenter gjør med overkapasitet jeg ikke kjenner. Vi kutter imidlertid ikke ned. ”

Så det er full tung damp fremover, da. På en natt da Amerika høyt hyllet en av sine egne bilhelter, kan jeg ikke hjelpe med å føle at dette – så vel som ikke Corvettes kroning som King of Detroit 2013 – vil være mye mer betydelig på lang sikt.

Leave a Comment