BMW Teases New I7 og 7-serien foran 20. april avslører

BMW vil avdekke sin nye high-end flaggskip 7-serie salong den 20. april – og for første gang vil det være tilgjengelig som en full EV, Badged I7 , sammen med plug-in hybrid og ren forbrenningsmodeller.
På sin årlige resultatkonferanse plaget BMW utvendig og interiørdesign av sin nye high-end-modell, utvilsomt sports merkevaren er nå varemerke store nyregriller flankert av et par slanke krystalllykter.

Elektrisk BMW 3-serien verifisert blant 15 EVS for 2022

En lys hvit oversikt over den fremre grillen er tydelig i teaserbildene, med BMW som bekrefter den nye bilen, vil inneholde en “opplyst kontur av nyregitteret”.
Annonse – Post fortsetter under

Innsiden viser BMWs teasere at firmaets 31-tommers teaterskjermprojektorsystem først forhåndsvisning på forbrukerelektronikk-showet i januar, vil gjøre debuten på I7 / 7-serien som tilbyr en skjerm med 32: 9 med 8K streamingoppløsning, mens dashmen skal fungere Et minimalistisk utseende dominert av et par avrundede skjermer, i henhold til BMWs IX.
En lys hvit oversikt over den fremre grillen antyder at produksjonsbilen kan godt fungere noen form for belysning for dette designelementet, i henhold til merkets X6 SUV.
29.

Merket også verifisert at I7 vil bruke den bilens femte generasjons edrive batteri og motorsystemer, selv om det stoppet kort for å bekrefte spesifikasjonene. BMW CEO Oliver Zipse sa at den nye bilen representerer “Tech Magic på sitt beste”, montering med mye av det ovennevnte.

Leave a Comment