“I det store og hele lager Mercedes fantastiske biler, men det mangler noe over hele området”

som min kollega Owen Mildenhall testet den nye Mercedes-AMG GT til sine grenser rundt Laguna Seca-kretsen i California, jeg likte En mer avslappet tid med å chatte med Mercedes ‘salgs- og markedsføringssjef Ola Källenius på baksiden av den nye Mercedes-Maybach S600.
Inntil i fjor var Källenius sjef for det som nå er kjent (i den siste Mercedes taler) som Mercedes-Amg. Så mye som vi var på baksiden av bilen som lanserte Mercedes ‘siste undermerke, Mercedes-Maybach, var det mer enn en forbipasserende interesse for det som skjedde på den andre siden av verden med de første stasjonene av det som er Den mest fantastiske MERC i en generasjon.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

På begge scorene har Mercedes kommet opp Trumps – den nye plakatgutten er like god å kjøre som den er å se på, mens Maybach er et bevis på hva Källenius beskrev for meg som “alt Mercedes vet om luksus i en bil”.
Så ‘Halo’ modellene skinner sterkt, men hva med modellene som vil selge i større antall til mer økonomiske priser? Mens C-klassen er en av de flotteste salongene du kan kjøpe med et interiør som setter nye standarder for stil og kvalitet, har det etterlatt oss litt kaldt når det kommer til hvordan den driver. Så er det A-klassen-en stilig lukeback helt sikkert, men igjen skuffer den på veien og mer sjokkerende på kvaliteten på interiøret.
I det store og hele lager Mercedes fantastiske biler, men det er noe som mangler i hele området, noe rivalene har mer av – konsistens. La oss håpe AMG GT og Maybach er starten på kjempefine allround Mercs over hele serien.
Er du tilhenger av Mercedes ‘nåværende line-up, eller er du eier? Gi oss beskjed om tankene dine nedenfor, eller på Twitter eller Facebook.

Leave a Comment