Reduserte fartsgrenser og bilfrie søndager som ble lagt ut i plan for å spare drivstoff

når Russlands invasjon av Ukraina fortsetter å true det globale oljemarkedet, det internasjonale energibyrået har foreslått en 10-punkts plan designet for å senke global etterspørsel og redusere den Potensial for ekstreme prisstigninger.
Hvis IEA fullt ut implementert av avanserte økonomier, hevder IEA at planens tiltak vil senke etterspørselen etter olje med 2,7 millioner fat om dagen i løpet av fire måneder – tilsvarer oljebehovet fra alle bilene i Kina.

“Jeg kan bekrefte at £ 10 gallon drivstoff har kommet”

“Dette vil redusere potensielle belastninger betydelig i en tid der en stor mengde russiske forsyninger ikke lenger kan nå markedet og topp etterspørselssesongen juli og august nærmer seg. Tiltakene vil ha en enda større effekt hvis de delvis vedtas eller i sin helhet i fremvoksende økonomier, sier organisasjonen.
Forslagene vil potensielt ha en betydelig innvirkning på sjåførene, ettersom det antyder bilfrie søndager, vekslende dagene forskjellige bilister kan kjøre inn i byer og redusere fartsgrensene.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

“Som et resultat av Russlands rystende aggresjon mot Ukraina, kan det hende at verden står overfor sitt største oljeforsyningssjokk på flere tiår, med betydelige implikasjoner for våre økonomier og samfunn,” sa IEAs administrerende direktør Fatih Birol, som lanserte planen på en nyhetskonferanse Med Barbara Pompili, ministeren for den økologiske overgangen i Frankrike, som for tiden har presidentskap for EU.

Leave a Comment