Hyundai H350 varebil avslørte

Dette er Hyundai H350 -varebilen, som ble forhåndsvisning tidligere i måneden, så vel som nå er fullstendig avslørt for publikum. For øyeblikket bekrefter Hyundai ikke om det vil være angående Storbritannia eller ikke.
H350 Den sørkoreanske produsentens aller første LCV etablert spesielt for Europa, så vel som er basert på en allsidig plattform utviklet for å støtte tre kroppsstiler: Cargo Van, minibuss samt flatbedbil. Den sitter sammen med Hyundais mindre Iload -varebil i tillegg til å ta kampen direkte til Ford Transit samt Mercedes Sprinter.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

• Fineste store panelbiler
Som du kan se, låner den utvendige stylingen fra Hyundais stilspråk, med et sekskantet gitter som flyter perfekt inn i omsluttende frontlykter. Det er også LED-kjørelys på dagtid, pluss skulpturerte flanker utviklet for å dele opp varebilens høyoppgående sidepaneler.
På innsiden er tre-seters design sammenkoblet med en multifunksjon, firet ratt så vel som stor midtkonsoll som nok en gang tjener til å understreke den billignende pretensjonen.
Det handler ikke om stil over sammensatt, med Hyundai som erklærer enestående hytte så vel som lastlagring – H350 har en nyttelast på så mye som 1,4 tonn samt tauingsevne på 2,5 tonn.

Leave a Comment