Brabus øker Mercedes X-Class pick-up til 208bhp

mens vi blir brukt til Brabus Tuning Mercedes ‘raskeste salonger så vel som SUV-er (og sporadisk smart), har den nå vendt interessen til X-klassen pickup lastebil. Forbedringene gjelder styling så vel som interiørjusteringer – i tillegg til det firmaet kaller sin ‘D4 PowerXtra Performance Upgrade’ – til x 250 d.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Den mye tydelige utvendige modifiseringen i tranformasjonen fra Mercedes til Brabus X-Class er hjulene: på plassering av de rutinemessige 17- eller 18-tommers produktene er et sett med to-syv-felger, 20 tommer i diameter. Hjulene kompletteres – et ord som brukes med forsiktighet – av en stor Brabus -logo på nesen, en chunkier installasjon for frontnummerplaten, samt firhalepipes.
• Finest henting av lastebiler til salgs
For å legge til i tillegg trussel til Brabus X-Class, er et par LED-lysstenger, som engasjerer seg på full bjelke, montert langs taket.
9

På innsiden kan setene trimmes i nesten alle typer skygge eller lærstil som Brabus -klienter ønsker. Resten av hytta er grunnleggende for X-klassen, bortsett fra aluminiumspedaler i tillegg til et sett av skurkplater i rustfritt stål av rustfritt stål.
Brabus har tinket med 250-tallet ECU for å trekke ut ytterligere 20 hk fra 2,3-liters turbodieselmotor. En total på 208 hk er ikke nøyaktig tilstrekkelig til å transformere X-klassen til en Brabus-rakett-11,5 sekunders 0-62 mph tid er 0,3 sekunder raskere enn x 250 d-men høydemomentet har steget til 510nm. Det er en forbedring på 60 nm så vel som en som vil være mye åpenbar når du sleper eller løfter tunge belastninger.
For de som ønsker litt mer kraft, vil Brabus snart jobbe sin magi på den snart lanserte x 350d. Med 254bhp så vel som 550nm som standard, har det det potensielle å være en alvorlig rask arbeidshest.
Se nøyaktig hvordan Mercedes X-Class gjort mot Nissan Navara samt Volkswagen Amarok i vår pick-up gruppetest …

Leave a Comment