Nytt Audi Q7 Spied

Arbeidet med neste Audi Q7 fortsetter å være med, med to sterkt forkledde varianter som ble fanget av våre spionfotografer på kontinentet.
En Shakedown så ut til å være et ganske konvensjonelt løp i høy høyde i Sør-Europa, men det som ser ut som en plug-in hybridmodell, komplett med suggererende elektriske sikkerhetsmerker, ble også knipset med Nurburgring.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Disse bildene er den beste indikasjonen vi har hatt så langt at Audi planlegger å legge til en e-tron drivlinje til Q7-serien, sammen med revidert 3,0-liters og 4,2-liters TDI-er, 3,0-liters og 4,0-liters turbo-bensler, og muligens en ny firesylindret diesel på inngangsnivå. Hvert motoroppsett forventes å komme med firehjulsdrift og en åtte-trinns bilgirkasse.
Nye MLB-baserte underbygginger vil også ha-bestående av stål og aluminium, det burde bidra til å redegjøre for vektreduksjoner i området 350 kg, i tillegg til å diskutere en liten økning i bredden. Den neste Porsche Cayenne og den kommende Bentley SUV vil også bruke en versjon av denne plattformen.
Som du kan se, er visuelle endringer fremdeles veldig under innpakning, men selv Audis villedende kamuflasje kan ikke skjule en mye mer kompakt frontend, komplett med smale frontlykter, trapesformet rist og reviderte inntak. Rundt ryggen er det den samme brede bakluken, selv om dette nå renner inn i en mindre uttalt bakre støtfanger, noe som resulterer i et jevnere utseende.
Audi gir ikke mye bort på dette stadiet, men Q7 er på kurs for en full avsløring mot midten av neste år, med priser som forventes å starte fra rundt 45 000 pund.

Leave a Comment