Volvo for å tilby teststasjoner ved hjelp av Amazon Prime

Volvo har kunngjort et nytt initiativ med Amazon Prime for å tilby teststasjoner av sin V40 -hatchback over hele Storbritannia.
Kalt Prime Now Test Drive, det nye initiativet og kan nås ved hjelp av www.amazon.co.uk/volvo. Amazon -kunder må oppgi postnummeret sitt og velge en tilgjengelig tidsluke, før de får bilen levert til hjemmet eller arbeidsplassen.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Omsorg av Volvo -abonnementstjeneste utvidet
En fullt trent Volvo-operativ vil deretter bringe bilen til døra og følge dem med en 45-minutters prøvekjøring rundt i nærområdet. Volvo -representanten vil også beskrive alle V40s funksjoner mens du er på prøvekjøringen.
Steder for Prime Now Test -stasjoner er begrenset til fire byer i Storbritannia for tiden: London, Birmingham, Manchester og Edinburgh. Stasjonene er tilgjengelige i utvalgte helger i hele juni og juli og brukes etter først til mølla -basis. Tjenesten starter i London mellom 9.-10. juni, før han flyttet til Birmingham (16.-17. juni), Manchester (23.-24. juni) og Edinburgh (30. juni-1. juli).
Jon Wakefield, administrerende direktør i Volvo Car UK, sa: “Hos Volvo Cars målmål vi å gjøre folks liv enklere. Prime Now Test Drive -tilbudet gjør nettopp det, slik at potensielle kunder kan prøve V40 på deres premisser og i kjente omgivelser.
• Hvordan få en bil på nettet
“Vi er glade for å slå oss sammen med Amazon for å levere dette spesielle initiativet, det første i sitt slag i Storbritannia og strømmen i en rekke tilbud fra Volvo opprettet for å ta bryet ut av å kjøre en bil.”
Prime Now Test Drive -initiativet kommer som en del av Volvos plan for å lage å få og eie en bil mye enklere og enklere. Etter introduksjonen av deres omsorg av Volvo-pakken, som ser biler som eies på abonnementsbasis uten noen forhåndskostnader, tar Volvo nå som mål å forenkle testdrev for sine kunder.
Vil du være interessert i å bestille en prøvekjøring gjennom Amazon? Gi oss beskjed om tankene dine nedenfor …

Leave a Comment