“Inntektene regjeringen tjener på alle elbiler og lastebiler som tilbys er uforsvarlig”

Vi krever å snakke om merverdiavgift så vel som dens funksjon for å forhindre at sjåfører kjøper rene-elektriske biler. I sitt høstbudsjett nevnte kansler Rishi Sunak knapt merverdiavgift, husk ikke skaden det gjør på elbiler og butikkpriser. Virkeligheten er at merverdiavgift seriøst treffer rimeligheten, i tillegg til å drepe salg i utstillingslokaler som må tilby flere av dem for å tilfredsstille regjeringens egne Eco -mål.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Rene elbiler og lastebiler er virkelig dyrere å utvikle seg på det aller første stedet, så for sluttforbrukeren er de naturlig mer kostbare enn tilsvarende forbrenningsmotoriserte modeller. Det er rimelig og tilstrekkelig og forsvarlig – om økonomisk smertefullt. Imidlertid er det ekstreme “fortjenesten” regjeringen for hver EV som tilbys en personlig sjåfør, urettferdig så vel som uforsvarlig, selv om tilskudd tilbys for under 35 000 pund biler.

Hva er problemet med elbiler? COP26 Spesial

Månedens EV er ikke utviklet av et premium biler og lastebilselskap, men er fra ydmyke Kia, et firma som sitter i samme, “hverdags kjøretøy” -liga som slike som Ford eller Vauxhall. Så, hva er momsutgiftene som er klaffet på EV6? Nøyaktig hva med £ 6,707 for BOG-Standard Air-versjonen eller hele £ 8,541 for GT-Line S. Hvordan er det for innkassering? De dyrere EV-ene, som regjeringen elsker, raker inn nesten det dobbelte av merverdiavgiftsinntektene til billigere interiørforbrenningsmotoriserte kjøretøy den hater. Kerching!

Leave a Comment