Nye 2022 Skoda Karoq Facelift til salgs nå fra £ 25.950

Den ansiktsløftede Skoda Karoq Family SUV har blitt lansert på det britiske markedet, med priser som starter fra £ 25.950. Forbedringer strekker seg for å designe justeringer, oppgraderinger av utstyr, bedre førerhjelpsteknologi og et revidert motorområde – som alle hjelper til med å bringe bilens spesifikasjon på linje med den nylig oppdaterte Kodiaq SUV.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Skoda har skilt det reviderte Karoq -området i bare tre modeller, kalt SE Drive, SE L og Sportline. Basismodellen kommer som standard med 17-tommers legeringshjul, LED-lyskastere, rullende bakindikatorer og parkeringssensorer bak. Hytta får også et åtte-tommers infotainment-system med trådløst Apple CarPlay og Android Auto.

Mer sett og £ 27.560 startpris for revidert Skoda Kodiaq

Skodas mellomtoner Karoq Se L er priset fra £ 27.785. Oppgraderinger over inngangsmodellen inkluderer 18-tommers legeringshjul, kromtakskinner, en større bakluke-spoiler, et reversering av kamera og parkeringssensorer foran og bak. Kjøpere får også Skodas vinterpakke som en del av trimmen, som tilfører oppvarmede forseter, et oppvarmet ratt og oppvarmede vaskemaskiner.
Flaggskipet Skoda Karoq Sportline får enda mer standardutstyr, for eksempel Matrix LED -frontlykter, metallmaling og en elektrisk åpning av bakluke med en sparksensor under den bakre støtfangeren. Andre oppgraderinger inkluderer et panoramisk soltak og LED interiørbelysning. Prisene starter fra £ 31.835.
22

Den ansiktsløftede Skoda Karoq vil bidra til å holde merkets populære SUV konkurransedyktig i en klasse overfylt med rivaler som inkluderer Hyundai Tucson, den nye Nissan Qashqai, Peugeot 3008 og snart, en helt ny Kia Sportage.
Nye 2022 Skoda Karoq: Facelift Updates
Styling -justeringer inkluderer et nytt sekskantet radiatorgitter, litt slankere frontlykter, omformede baklys og noen nye aerodynamiske plasttrimmer for legeringshjulene, som Skoda sier hjelp til å kutte ned på dra og forbedre effektiviteten.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Leave a Comment