Nye 2022 Aston Martin DBX707 stormer med 697bhp

Aston Martin har utsatt det det telefonsamtaler “Verdens mange kraftige high-end SUV” i typen av en ny, høyytelsesversjon av DBX. Det kalles DBX707, og i likhet med den rutinemessige DBX vil den bli utviklet på merkets St Athan -fabrikk i Sør -Wales. Den treffer veien i sommer.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Overskriftstallene er 697 hk (707 -navnet refererer til dets metriske hestekrefter) samt 900nm dreiemoment som går til alle fire hjul. Det er et løft på 155bhp så vel som 200nm over den rutinemessige DBX, så vel som det gjør DBX707 ikke bare den kraftigste ‘luksuriøse’ SUV når han blir bedømt mot vanlige rivaler, som Bentley Bentayga -hastigheten så vel som Porsche Cayenne turbo s e -Hybrid, men direkte en av de kraftigste SUV -ene på planeten. Bare det amerikanske markedet Jeep Grand Cherokee Trackhawk samt Dodge Durango Srt Hellcat kan mønstre mer.
Det innebærer at 707 kommer fra 0-62 mph på 3,3 sekunder-det er 0,1 sekunder raskere enn den nyeste Porsche 911 GT3-så vel som mens toppfarten ikke er bekreftet, kan du forvente en god fremgang på rutinen DBXs 181 mph, kanting Nær 200 mph.
Det som gjør disse figurene spesielt fascinerende, er at de er oppnådd med nøyaktig samme motor som den rutinemessige DBX: en Mercedes-AMG-utviklet 4,0-liters tvilling-turbo V8.

New Aston Martin Vantage F1 Edition 2021 anmeldelse

Endringer inkluderer nye turboer så vel som et ombygget motoradministrasjonssystem, mens overføringen også er ny. Det er en ni-trinns ‘våt-clutch’ automat som passer mye bedre til å håndtere det maksimale dreiemomentet. Aston uttaler at denne girkassen tillater raskere skift enn dreiemomentomformersystemet til den rutinemessige DBX, samt låser opp et nytt nivå av sjåførinteraksjon med skarpere responser.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Leave a Comment