Seteforhandlere som er satt til overhaling etter dårlig bilistkraftresultat

sete er satt til å riste opp sitt forhandlernettverk etter skarpkritikk fra eiere i Automobile Express’s Motorist Power Survey.
Direktør for SEAT UK Neil Williamson sa til Automobile Express: “Vi må sørge for at forhandlerne våre er like gode som bilene våre. Det er en stor jobb for oss å gjøre. ”
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Fortell oss om bilen din i 2015 -undersøkelsen og vinn opp til £ 2K i premier
Alle merkets forhandlere vil få en stor kosmetisk overhaling, og fremhever Seats nye bedriftsidentitet for å sammenfalle med lanseringen av selskapets nye SUV i 2016. En – i Tunbridge Wells i Kent – har allerede mottatt makeover.
Og en håndfull forhandlere vil bli lagt til nettverket for å ta det totale antallet fra rundt 125 for øyeblikket til omtrent 135.
Merkets franchisetakere kom en rock-bottom 32. av 32 i vår eierundersøkelse i år-og ble kåret til verst i Storbritannia for utførelse, teknisk kunnskap og renslighet og atmosfære.
Og med setesalget blomstrende (detaljhandelen er oppe 27 prosent til dags dato i Storbritannia) og produktsortimentet sterkere enn noen gang – Leon hentet tre priser i Automobile Express New Automobile Awards i år – det føltes det var på tide å handle.
“Det er aldri gode nyheter å få et dårlig undersøkelsesresultat, men denne [sjåføren] var faktisk ganske god timing. Våre biler har forbedret seg raskere enn våre forhandlere, og vi må rette det, fortsatte Williamson.
”Vi snakket med dem på et direktørforum om sommeren og viste dem undersøkelsesresultatet. Vi må ta opp det og har begynt å gjøre det. Vi vil omdirigere alle våre forhandlere i løpet av de neste to årene. De er 14 år utdatert. ”
Williamson sa at de dårlige resultatene var nede på seters kamp rundt slutten av det siste tiåret.
Han forklarte: “Det er en arv fra hvor vi har vært. Før de siste par årene var forhandlerne våre i beste fall break-even. De har gjort det veldig bra for å overleve.
“De har ikke hatt en klar langsiktig strategi, men nå er de mye mer lønnsomme.”

I mellomtiden indikerer Leons suksess at det snart forventes å ta over fra Ibiza som merkets bestselger i Storbritannia.

Leave a Comment