New Nissan X-Trail: The Inside Story

Med Qashqai+2 er ikke lenger tilgjengelig i Nissan-serien, og trykket er på selskapets nye syv-seters X-Trail. Auto Express møtte opp Nissan-produktsjef Marios Alexandrou, som snakket oss rundt den første britiske spesifikke bilen.
Mens offisielle priser for den nye Nissan X-Trail ikke vil bli kunngjort før i mai, vil utgangspunktet sannsynligvis være i underkant av £ 25.000, og øke til rundt £ 30.000.
Alexandrou fortalte oss: “Våre viktigste konkurrenter vil være Honda CR-V og Toyota RAV4 [begge bare tilgjengelige med fem seter]. X-Trail vil trekke inn mange forskjellige kunder-folk som oppgraderer fra familiesalonger og nedbemanning fra større SUV-er. ”
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Beste syv-seter biler til salgs nå
I 2013 solgte Nissan bare 2000 X-Trails sammenlignet med 10.000 tidligere generasjons Qashqai+2s. “Folk kjøpte Qashqai+2 på grunn av den økte plassen den ga,” sa Alexandrou. “Nå er X-Trail enda større og har to ekstra seter, som er mer praktiske.”
Suksessen til Qashqai har tydelig påvirket utformingen og utviklingen av X-Trail. Den rir på den samme CMF -plattformen som den mindre crossover -fetteren, og måler på 260 mm lenger, samtidig som den er 100 mm lenger enn forrige +2.
Den tredje seteraden vil være valgfri – og koster rundt £ 1.200 – med nesten 40 prosent av kundene som sannsynligvis vil velge dem.
Fra lansering vil bare en 128bhp 1,6-liters DCI-dieselmotor, i enten 2WD eller 4WD-form, bli tilbudt i den nye X-Trail. Økonomikall hevdes å være henholdsvis 57MPG og 53MPG for de to versjonene. En 160 hk 1,6-liters DIG-T bensinmotor følger neste år.
SUV-markedet ser ut til å bli varmt opp når den nye X-Trail kommer. For å finne ut om toppmodellene, sjekk ut kjøringen av de beste SUV -ene og 4×4 -ene å kjøpe nå.

Leave a Comment