Honda Civic Black Edition lanserte

Honda har lansert en ny Black Edition av den populære Civic Hatchback. Den har forskjellige glansede svarte utvendige detaljer og er tilgjengelig på Hondas finansordning fra bare £ 249 per måned med tre år på null prosent april.
Tillegg til den svarte utgaven inkluderer svart front- og sideskjørt sammen med svart detaljering på den bakre støtfangeren. En Chrome Black Edition -logo markerer Civic ut som spesialutgave -modellen, med Black Roofing System Spoiler som gir en sportsligere kant.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

I likhet med Standard Civic Range, er Black Edition tilgjengelig med enten 1,6- liter I-DTEC-diesel (£ 22.460) eller 1,8-liters I-VTEC bensinmotor (£ 21.455). Dieselen gir er det mye mer sparsomme av de to, og returnerer en påstått 78,5 mpg med CO2 -utslipp på 94g/km. Honda hevder at bensinmotoren er bra for 46,3 mpg, men har litt høyere utslipp ved 145 g/km.
• Honda Civic Tourer Long-Term Test Review
Sammen med introduksjonen av den nye Black Edition har Honda også lansert forskjellige økonomi gir over hele borgerområdet. Standard hatchback er nå tilgjengelig fra £ 239 per måned for 1,8-liters SE Plus, fra £ 249 per måned for 1,6-liters diesel, og borgertureren fra bare £ 249 per måned. En fem-års tjenesteplan for fast pris for £ 555 er også tilgjengelig for kjøpere.

Leave a Comment