New Renault Air4 -ideen som skal utsettes 26. november

Renault har signalisert at den berømte 4L vil bli gjenfødt, og bekrefter at en ny idébiler og lastebil som tar designet i “fremtiden” vil bli utsatt 26. november.
Konseptets debut vil sammenfalle med 60 -årsjubileet for den opprinnelige 4 -introduksjonen i 1961. Denne designen tilbød mye mer enn åtte millioner enheter under det fantastiske produksjonsløpet, som varte frem til 1992.

Nye Renault 5 elbiler og lastebil bekreftet for produksjon i 2024

Produksjonsversjonen av Air4 er spionert for å hjørne nøyaktig samme nisje som forgjengeren, som en liten, rimelig så vel som utilitarist indikerer transport, men bruker elektrisk kraft. Det må på samme måte være mye mer funksjonelt enn Renaults nåværende EV-er, idrettslig en stor støvel, en pared-back-hytte samt potensielt utvalg for en industriell varebil.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Bilder av en foreslått Renault 4 -stil har på samme måte blitt avdekket på et varemerkende nettsted, i tillegg til en ny versjon av Renault -logoen med nummer 4, og legger i tillegg autoritet til ryktene om at en produksjonsdesign er på vei. Våre spesielle bilder viser nøyaktig hvordan de ferdige bilene og lastebilene kan se ut.
7

Den nye Renault 4 vil bli med på Reinvioned Renault 5 i merkets retro-tema elektriske biler og lastebiloppstilling, og bedømt etter denne teaservideoen, vil den opprettholde mange av de originale bilens stil-signaler, dele den tradisjonelle bilens boxy form, runde hodelykter så vel som stående frontend.

Leave a Comment