Kia Spirit Mixx så vel som Maxx introduserte

Kia har introdusert ny Mixx samt Maxx-design til Spirit Range, og gir et to-tone tak, 18-tommers hjul samt en Metropolitan Styling Pack som standard.
Mixx så vel som Maxx blir med i de tre nåværende åndsmodellene; ‘Start’, ‘Connect’ så vel som ‘Connect Plus’, så vel som nå representerer de mest kostbare designene i området. De kommer hver som vanlige med et uendelig støysystem, 8-tommers berøringsskjerm sat-nav, oppvarmede forseter samt automatisk klimaanlegg.
Spirit Mixx tilfører deretter et kontrasterende taksystem så vel som kroppen sammen med et omvendende kamera. Spirit Maxx legger til på toppen av denne nøkkelfrie oppføringen, så vel som trykknappstart, et automatisk dimming av bakspeilet, lærbekjempelse, foran så vel som bakre bilparkeringssensorer sammen med et panoramisk soltak.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Både MixX så vel som Maxx tilbys med 1,6-liters bensin eller diesel, så vel som MixX tilbys på samme måte med en automatisk girkasse.
Mixx starter på £ 18.150 for 1,6-liters bensinhåndbok, så vel som MAXX starter på £ 19,950, med begge designene til salgs nå.

Leave a Comment