Renault Twinfun Concept ertet

Renault Twinfun -konseptet Automobile har blitt drillet foran sin offisielle avduking på tampen av Monaco Grand Prix.
Bildene viser bilens tåkelys og intrikate frontlegeringshjul. Imidlertid har vi allerede sett Renault Twinfun fullstendig avslørt på en filmskudd i Madrid, Spania.
Twinfun, som kan antyde en fremtidig RenaultSport -versjon av neste Twingo, vil bli vist i Monaco 24. mai, i forkant av Grand Prix Race Weekend, og vil også bli sett på July’s Goodwood Festival of Speed, sammen med Renault Twizy F1 Konsept avslørt forrige uke.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

Twinfun følger Twin’z, et altelektrisk femdørs konsept som ble avslørt i Milano 8. april. Både biler og lastebiler forhåndsviser utseendet til neste Renault Twingo, som er utviklet i samarbeid med Mercedes, sammen med erstatningen for den smarte fortwo.
Erstatningen for Twingo og Fortwo vil være bakmotorert og bakhjulstrekk.
Twinfun er den siste konseptbilen som skal utformes under ledelse av Laurens van den Acker, og kommer under “Play” -overskriften til Renault Designs ‘Life-Cycle’ designstrategi.
Utseendet ekko Renaults fortid, med store tåkelys og nummer 5 på døren til konseptet begge ikke-så-subtile nikker til Renault 5 Turbo.
Twinfun -konseptet som ble filmet i Madrid ble kjørt sammen med en Renault 5 Turbo og Renault Clio V6.
I YouTube-videoer tatt på scenen kan konseptet høres under hardt gass, og høres ut som om det er drevet av en aggressivt innstilt V6-lignende i notatet til den gamle Metro 6R4-rally-bilen-i stedet for den 1,4-liters firesylindrede turbo-motoren av de 5 turboene.
En talsperson for Renault bekreftet at Twingo -navnet ikke nødvendigvis kan brukes til det ferdige produksjonsbilen også, med bilen som blir referert til av prosjektet kodenavnet internt foreløpig.

Leave a Comment