Mini Cooper D-leveranser forsinket på grunn av støyproblemer

Tiny har vært nødvendig for å utsette leveranser av den helt nye Tiny Cooper D etter at de oppdaget at testkjøretøy hadde etablert støyproblemer.
Cooper D har en ny 1,5 tresylindret motor så vel som den antatte dieselversjonen er støyere enn forventet. I tillegg til at det ikke er noen fast tidsramme på når Tiny vil ha det løst med kunder igjen og venter på de nye bilene sine.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

En bitteliten talsperson for verifiserte ingeniører undersøker problemet, så vel som virksomheten er opptatt av å bare gi den nye dieselutformingen til eiere når det er best av høy kvalitet i stedet for å bli påkrevd for en tilbakekalling på et senere tidspunkt.
En klient fikk kontakt med Automobile Reveal etter at han virkelig fikk sin Cooper D før han ble fortalt av forhandleren om å returnere den umiddelbart.
Han sa: “Det ble gitt fredag ​​morgen så vel som fredag ​​kveld de uttalte å bringe det tilbake. Tiny uttalte at det var et lydakustisk problem som ikke virker riktig. De uttalte at de har suspendert alle ordre.”
Cooper D er det mest økonomiske kjøretøyet i den lille sorten med deklarert drivstoffavkastning på 80,7 mpg samt CO2 -utslipp på 92 g/km. Til tross for å ha en sylinder mindre enn MKII, er kraften opp fra 110 til 114 hk med 270Nm dreiemoment.
Potensielle eiere har avskallet £ 16.450 for den grunnleggende bittesmå som inkluderer Bluetooth, en DAB-radio samt klimaanlegg, selv om noen vil ha stumpet opp mye mer for den betydelige listen over ekstrautstyr.

Leave a Comment