Bentley kunngjør Centenary Mulsanne W.O. utgave

Bentley markerer hundreårsdagen neste år ved å bygge Mulsanne W.O. Utgave, oppkalt etter Bentleys grunnlegger William Owen Bentley. Opprettet av Mulliner vil bare 100 biler bygges, som hver består av en skive av den originale veivakselen hentet fra W.O. Bentleys personlige bil.
Bentley 8-liters ble lansert i 1930 og var den siste bilen som ble opprettet av Bentleys grunnlegger W.O. Bentley. Den inneholdt den kraftigste motoren til enhver bil som er tilgjengelig i Storbritannia den gangen – en 7.983cc rett seks. W.O. ble tvunget til å selge sin egen Bentley 8-liters et år senere i 1931.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

• Beste luksuriøse biler til salgs
Bentley Motors reagerte på bilen i 2006, da den deretter ble restaurert, og erstattet den originale veivakselen. Skiver av den originale veivakselen blir satt inn i det indre av hver Mulsanne W.O. Utgave.
Den begrensede utgaven Mulsanne henter designinspirasjon fra W.O.s originale 8-liters og inkluderer en krom panserstripe og valgfritt kromradiatorskall og gitter, toppet med Flying B-maskoten. Bilen kommer også med Onyx -maling, selv om kundene kan velge andre farger fra Bentleys fargepall. Mulsanne inkluderer også en W.O. Bentley Signature-merket på nedre støtfanger- og selvutviklende hjulsentre og dørlitplater, som begge inneholder et spesialopprettet hundreårsjubileum.
På innsiden er Bentley Mulsanne Design basert rundt Luxury Living fra 1930-tallet, med et opplyst cocktailskap som består av stykket av den originale 8-liters veivaksel i et spesialopprettet skjermvindu. En inskripsjon sitter rett under dette, og beskriver relevansen av dette stykket av Bentley -historien.
1. 3

Interiøret har en rekke glamorøse materialer, inkludert Bentleys Fireglow Hide, Beluga Hide and Blind Stitching. Mørk flekk Burr Walnut finérpaneler brukes også på de hardere overflatene, og stikker tilbake til 1930-tallet 8-liters. Interiøret inkluderer også Fireglow Lambswool -tepper, glasstumblere, personverngardiner og underholdning i baksetet.
Det er ennå ikke noe ord om hvor mye du kan forvente å betale for en av disse begrensede utgavene, men Mulsanne W.O. Utgave kan spesifiseres på hvilken som helst av de tre Mulsannes i Bentleys rekkevidde.
Mulsanne W.O. Edition vil debutere på Pebble Beach Concours D’Elegance i slutten av august og kundeleveranser begynner i 2019.

Fortell oss hva du synes om den begrensede utgaven Mulsanne i kommentarene nedenfor …

Leave a Comment