Porsche Cayman E-Volution avslørt som Prelude to Objekt E

Porsche har avslørt den engangs Cayman E-Volution, en elektrisk sportsbiler og lastebil som gir en smak av hva du kan forvente på Objective E i 2019.
Den helt elektriske Cayman-e-volutionen ble avslørt på Electric Vehicle Symposium i Porsches hjemby Stuttgart. Porsche erklærer at den kan akselerere fra 0-60 mph på 3,3 sekunder, over et sekund raskere enn den bensindrevne Cayman S, i tillegg til en rekke 125 miles.
Annonsering – Artikkel fortsetter nedenfor

• Beste elbiler og lastebiler til salgs
Ved siden av Cayman EV er Porsches nye hurtigladingsanlegg, kalt Porsche Turbo-lading. Det er et akkumulatorbasert hurtigladesystem med 320 kW ladeevne i henhold til den tyske markeringen. Det kan på samme måte avgift to kjøretøyer på en gang som gir 160 kW gebyr til hver EV samtidig.
Det hurtigladende nettverket forventes å være oppe i tillegg til å kjøre på store europeiske netttrafikkveier innen 2020, samt har blitt utviklet som et joint venture mellom Porsche, Audi, BMW, Daimler så vel som Ford.
Cayman e-Volutions avduking på Electric Vehicle Symposium fungerer som en prolog for den objektive e-ideen som blir testet upåvirket i forkant av 2019-utgivelsen. Det helt elektriske målet E forventes å ha en rekke 500 miles, med batterier som kan lades fra flat til 80 prosent i løpet av 15 minutter.
Har Porsche Cayman e-Volution fått deg begeistret for målet E? Fortell oss nedenfor!

Leave a Comment