Subaru WRX STI Price og Specs

The Subaru WRX STI er blitt avduket på Detroit Motor Show 2014. STI -modellen er en raskere versjon av standard WRX som først ble avslørt i produksjonsform på Tokyo Motor Show i november i fjor .
• Subaru WRX 2014 -gjennomgang
WRX STI kommer til å komme inn i det nordamerikanske markedet i april 2014 først, med bilen som ankommer Storbritannia om sommeren, priset fra £ 28.995.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Paul Tunnicliffe, Subaru UK administrerende direktør kommenterte: “Vi ønsket å erkjenne følgende WRX STI har, og mens både markedet og merkevaren i Storbritannia har endret seg de siste årene, er WRX STI fortsatt en demonstrasjon av Subarus tekniske kunnskap .
“Den nye modellen vil bare være tilgjengelig i begrensede antall når den blir i salg om sommeren, men vi var opptatt av å gi våre ytelsesbilfans muligheten til å prøve det her for seg selv.”
Sjefredaktør Steve Fowler tar en titt på Subaru Impreza WRX STI
Standard WRX drives av en 268bhp 2,0-liters firesylindret direkte injeksjonsboksermotor. Det er egentlig en turboladet versjon av motoren montert på BRZ, og den samme monterte på Subaru Forester Turbo.
Imidlertid, som med forgjengeren, bruker WRX STI en 2,5-liters motor på 301 hk. Det eneste transmisjonsalternativet er en sekstrinns manual. Symmetrisk firehjulsdrift er også standard passform, som har tre kjøremodus-intelligent, sport og sport skarp.

Leave a Comment