Audi TT Quattro Sport Concept

Audi har lamslått Genève med en ekte overraskelse-sammen med den nye TT Coupe den brakte med TT Quattro Sport Concept-en lett, strippet-out-kupéen som peker mot en kundekjøringsbil, men også En homologasjonsproduksjonsbil, som kan bære klubbsportnavnet.
I hjertet av konseptet er en 414bhp 2,0 TFSI -motor som går 1,8 bar for forbedring og produserende 450nm dreiemoment – hvis den gjør produksjon som vil gjøre det enkelt den høyest spesifikke produksjonen av en hvilken som helst motor som er til salgs. Kraften overføres til alle fire hjul gjennom en to-clutch S Tronic girkasse, med en 0-62 mph tid på 3,7 sekunder.
Annonse – Innlegget fortsetter nedenfor

Motoren, som bare veier 150 kg, ble personlig bestilt av Audis nye utviklingssjef, Dr. Ulrich Hackenberg da han startet sin rolle i fjor sommer. “Da jeg gjaldt Audi, ba jeg om mye mer kraft fra 2,0 TFSI, etter en stund nådde vi 400 hk, men jeg sa at det ikke var nok, så til slutt nådde vi 420 hk og jeg er fornøyd,” fortalte han oss.
Et tredimensjonalt metallgitter, lånt fra Quattro-konseptet, betydelige luftinntak i frontfangeren og matriks-LED-frontlyktene markerer konseptets frontend, mens ‘420’ grafikk, 20-tommers hjul og karbonfiberkarosseriutvidelser skaper en lav og stor holdning. Etterbehandling av bilens estetikk er en betydelig bakvinge bakerst.

Leave a Comment