Seat Leon Sports Styling Kit nå tilgjengelig

Seat har introdusert et sportsstylingssett for Leon Hatchback. Pakken er laget i det spanske produsentens designstudio i Barcelona, ​​og inkluderer en ny støtfanger foran, sidesill, taksystemspoiler og bakfanger med kontrasterende svart diffusor.
Sportspakken er tilgjengelig på standard fem-dørs og tre-dørs Leon SC, og gir familien klekkes et mye mer muskuløst bilde, noe som gir det likhet med rekkevidden til Cupra-modellen. Settet er ferdig med et sett med doble-exhaust-rør og 19-tommers legeringshjul, tilgjengelig i enten svart eller sølv.
Annonse – Kort artikkel fortsetter nedenfor

Funksjoner i pakken er også tilgjengelige individuelt – Front Bumper (£ 1.500), bakfanger (£ 975), bakre takssystem spoiler (£ 399), sideskjørt (£ 645), Twin Sports Exit (£ 480) og legeringshjul ( £ 999). Prisene forblir de samme, enten de er montert på tre eller fem-dørs modellene.
Motoralternativer på begge modellene starter med den 1,2-liters TSI-motoren som produserer 104 hk. Bensinoppstillingen er fullført med en 138 hk 1,4 TSI og en 1,8 TSI på 177 hk. Dieselalternativer kommer i form av en 104bhp 1,6 TDI og en mye kraftigere 148 hk 2,0 TDI. Hver motor kan kobles sammen med en manuell girkasse eller en DSG -automat. Prisene for Leon -serien starter på £ 15.370.

Leave a Comment